За той невеличкий проміжок часу, протягом якого учні 10-х класів навчаються за спеціалізацією "Кулінарія", вони вже навчилися багатьом речам: виконувати нарізку овочів та фруктів різними способами, готувати каші, сервірувати стіл. Але учні не тільки навчилися самі, а вже можуть навчати і інших.
Так на дільниці "Кулінарія" пройшов майстер-клас для учнів профілю "Водій" за темою "Салати-коктейлі". Майстер-клас розпочався з теоретичної частини, презентації салатів-коктейлів, та способів очищення та нарізання фруктів, а потім була насичена, цікава та смачна практична частина, де учні-кухарі допомагали учням-водіям готувати свої салати-шедеври.
Всі учні були в захваті від виконаної роботи.
|